кадър 7/8 тв, снимки: БулфотоРедактор: Водещият на Студио Хъ по 7/8 тв

...
кадър 7/8 тв, снимки: БулфотоРедактор: Водещият на Студио Хъ по 7/8 тв
Коментари Харесай

Тошко Йорданов: ДБ на практика спасиха Гешев

кадър 7/8 тв, фотоси: Булфото

Редактор: 

Водещият на „ Студио Хъ ” по 7/8 тв Тошко Йорданов приключи извънредно прочувствено изданието на предаването довечера, което беше изпълнено съвсем напълно с нападки към Демократична България и техния съпредседател Христо Иванов. По-добре да съм почтен тъпанар, в сравнение с да съм лоен измамник, съобщи той, откакто даде цялостна независимост на мненията си по отношение на тях.

„ Демократична България на практика избавиха Гешев, блокирайки целия развой ”, съобщи той, като изясни, че това е разследване от решението на Демократична България да не поддържа кабинета, препоръчан от Има Такъв Народ. „ Ние към този момент щяхме да сме почнали изчагъртването ”, сподели ръководителят на парламентарната група на „ ИТН ”.

„ Виждам и двете ръчички  - на ГЕРБ и на Движение за права и свободи, при тях! Съжалявам ”, това сподели Йорданов във връзка на „ Демократична България ” и продължи:

„ Аз пък ще попитам, за какво приказват единствено за Гешев? Къде им е риториката срещу Борисов? Или остарялата обич наслойка не хваща? ”

Тошко Йорданов разяснява също, че за негова изненада Българска социалистическа партия са се показали като най-диалогичната партия по време на договарянията за кабинет на Има Такъв Народ. Той сподели, че неговото пояснение е, че по време на митингите предходната година социалистите са осъзнали действителността. Корнелия Нинова имаше доста проблеми с купени депутати в Българска социалистическа партия, които работят за ГЕРБ, разяснява Тошко Йорданов.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР